Лошото е че пътната настилка и самата маркировка/ако я има/,е отвратителна.А и с нашите фарове съвсем става интересно.Единственото място около София,където виждах хубаво с моите фарове е спускането от разклона за Елин Пелин към София.Въпросните крушки ги пробвах и на другата Алфа същата работа.Явно са ми много зле лупите,и на двете.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Много слабо светят късите ксенонови светлини 166, не знам защо ...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеЩе го разглабяш,или ще бъркаш в лупата с парцал?Няма смисъл да отварям фара
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Ще ли ни открехнеш на начина,че аз се борих с:
пръчка с микрофибър
пръчка със салфетка
отверка с микрофибър и т.н.Не съм малоумен ама с нищо не можах да бръкна.Като свършиш сподели челният си опит с какво си бръкналsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от teodor80 Покажи съобщениеЛупата се вади от фара.Държисе на две болчета от долната страна и от горе на една планка която е нещо като на панта.Last edited by teodor80; d.m.y г., 18:05.Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеколеги НЕ СЛАГАЙТЕ КРУШКИ ПО СИЛНИ ОТ ТЕЗИ КОИТО СА ПРЕДВИДЕНИ.Изгаря рефлектора.
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеРефлекторите на 166 изгарят за ~3 години и със стандартните крушки.
Comment
-
за ксенона не знам ама като си взех алфата фаровете ми светеха жълто(кофти крушки)купих си осрам-найтбрейкар вадя старите и кво да видя.гадовете хакнали по силни крушки уж да светят а на мене покритието на рефлектора ми на прах.и съм станал на луд по темите да питам кво да правя.завода в стрелча маи ще ми реши проблемите с фаровете.и аз като някои се свързах и ми обчсниха че 4 дни е зора.
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеза ксенона не знам ама като си взех алфата фаровете ми светеха жълто(кофти крушки)купих си осрам-найтбрейкар вадя старите и кво да видя.гадовете хакнали по силни крушки уж да светят а на мене покритието на рефлектора ми на прах.и съм станал на луд по темите да питам кво да правя.завода в стрелча маи ще ми реши проблемите с фаровете.и аз като някои се свързах и ми обчсниха че 4 дни е зора.
Comment
Comment